zaterdag, 26 Sep 2020

In verband met het corona virus en de steeds veranderende richtlijnen hebben wij besloten om dit jaar in de herfstvakantie geen voetbaldagen te organiseren. Wij hopen in oktober 2021 weer voor jullie klaar te kunnen staan.


donderdag, 14 Sep 2017

De organisatie van onze voetbaldagen is in volle gang. Vele hebben zich al ingeschreven voor 3 dagen vol voetbal plezier.

Wil jij ook mee doen, schrijf je dan nu in. Er zijn nog plaatsen vrij, maar VOL=VOL

Inschrijven kan tot 28 september. Kleding passen kan dit jaar ook weer bij Zonnenberg schoen en sportmode, Kerkstraat 10 in Zeeland.

Als je de kleding hier gepast hebt dan ben je zeker van de goede maat en zal deze voor je besteld worden.

 

Graag tot ziens op onze voetbaldagen in de herfstvakantie!


donderdag, 06 Apr 2017

Heden avond zijn we gestart met de voorbereidingen voor de voetbaldagen in de herfstvakantie op 18, 19 en 20 oktober 2017. Wordt weer leuk evenement. Vanaf 8 mei kan iedereen zich weer inschrijven voor dit evenement. Geef dit ook door aan je vriendjes en vriendinnetjes.

Groetjes Staf Voetbaldagen 


vrijdag, 16 Sep 2016

Goed nieuws voor kinderen in de leeftijd van 2008 en 2009 die mogen nu ook inschrijven voor de Voetbaldagen. Zorg dat je snel inschrijft dan doe je ook nog mee met de wekelijkse trekking voor een mooie Bal.


zondag, 14 Aug 2016

We hebben niet stil gezeten tijdens de vakantie die nog steeds in volle gang is. Vanaf september gaan we iedere week een prijs verloten onder de deelnemers die al hebben ingeschreven. De trekking van deze loting zal iedere zaterdag worden gedaan door één van de aanvoerders van onze tegenstander thuis bij VCO. Mocht je een prijs hebben gewonnen dan doe je de weken daarna niet meer mee met de loting zodat we zoveel mogelijk kinderen een prijs kunnen laten winnen. Want hoe meer winnaars hoe meer blijde gezichten we kunnen begroeten tijdens de Voetbaldagen. We zullen de uitslag van de trekking publiceren op onze Facebook pagina van de Voetbaldagen iedere week. De prijzen zullen dan in overleg of tijdens de opening worden uitgereikt of de week later bij VCO op zaterdag. Daarover hebben we dan contact. Dus als je nog niet bent aangemeld meld je dan direct aan. Ben je al aangemeld laat het dan ook je vriend of vriendin weten zodat hij of zij ook elke week tot aan de Voetbaldagen kans maakt op een fantastische prijs. 

Tot de herfstvakantie tijdens de Jumbo-Zonnenberg Voetbaldagen 

Cor Schel

Stafhoofd Jumbo-Zonnenberg Voetbaldagen 


woensdag, 04 mei 2016

Vanaf heden kan je inschrijven voor de voetbaldagen in de herfstvakantie op 26,27 en 28 oktober 2016. Schrijf snel in en geef dit door aan je vriend en/of vriendin zodat zij ook kunnen meedoen.


donderdag, 08 Oct 2015

Vanaf heden kan je nog wel inschrijven maar kom je op de wachtlijst te staan mocht er een plaats vrij komen kan je dan alsnog meedoen.


woensdag, 30 Sep 2015

Mocht je je KNVB nummer niet hebben dat is geen punt dan kan je toch bij ons aanmelden!


maandag, 28 Sep 2015

We hebben nog ongeveer 10-15 plekken beschikbaar voor de voetbaldagen in de herfstvakantie schrijf nu nog snel in via deze site. In goed overleg met de kledingleverancier hebben we nog tot uiterlijk 7 okt de kans om kleding te passen. Daarna kom je op de wachtlijst en is de kans kleiner om mee te kunnen doen. Dit kan bij zonnenberg in Zeeland zodat je altijd de juiste maat besteld. Kijk ook voor acties op facebook Vco de voetbaldagen en misschien win jij wel een extra voetbalteneu. Laat ook je vrienden en vriendinnen van je club of op school weten dat er nog een paar plaatsen beschikbaar zijn.

 


maandag, 21 Sep 2015

We hebben nog een aantal plekken beschikbaar voor de voetbaldagen in de herfstvakantie schrijf nu nog snel in via deze site. Tot 1 okt kunt u de kleding passen bij zonnenberg in Zeeland zodat je altijd de juiste maat besteld. Kijk ook voor acties op facebook Vco de voetbaldagen en misschien win jij wel een extra voetbalteneu.


donderdag, 07 mei 2015

De organisatie heeft niet stilgezeten!

  • er zijn diverse vergaderingen geweest
  • de dagprogramma's zijn weer up to date
  • de poster en flyers zijn voorbereid voor de stafvergadering
  • alle kaderleden zullen worden benaderd
  • de kleding wordt vandaag uitgezocht door de stafleden
  • zodra duidelijk is welke kleding we gaan afnemen en er voldoende deelnemers zijn zal de bestelling van de kleding en ballen gedaan worden bij Zonnenberg in Zeeland
  • we hebben besloten dat we het inschrijfgeld met €8,- verlagen t.o.v. voorgaande jaren nu betaal je geen €93,- maar nog maar €85,-. Als je broer of zus ook mee willen doen krijgen die ook nog eens 10% korting hierop.


dinsdag, 05 mei 2015

Inschrijven kan nog steeds voor de herfstvakantie op 28, 29 en 30 oktober

 


dinsdag, 05 mei 2015

U kunt uw kleding passen tussen 1 juli en 1 oktober bij Zonnenberg in Zeeland. Het adres is te vinden via deze site door op het logo van Zonnenberg te drukken komt u bij hun Website.


Sponsoren